U srijedu 3. lipnja 2015. godine u sklopu obilježavanja 13. godina primanja IPA Sekcije Hrvatska u punopravno članstvo Međunarodne policijske organizacije, IPA Varaždin i NSD MUP-a Podružnica PU varaždinske organiziraju planinarsku šetnju na izletište Ravne Gore, a po završetku rekreativne šetnje na Ravnoj Gori će biti priređeno zajedničko druženje uz hranu i piće.

Planira se da bi polazna točka pješačke rute bila od Trakošćana koja bi trajala oko 2 sata laganog hoda. Polazak iz Trakošćana bio bi u 14 sati. Prilikom dolaska do planinarskog doma organizirana je okrjepa (hrana i piće) i druženje.

Radi lakšeg organiziranja broja zainteresiranih i utvrđivanja prehrambenih potreba kod povjerenika IPA-e ili NSD MUP-a u svakom ustrojstvenom Ogranku zainteresirani se mogu predbilježiti za sudjelovanje u navedenoj aktivnosti kupovinom konzumnih blokova po „sindikalnim cijenama“ od 10 kuna, te će se za iste moći konzumirati „gablec“ i osvježavajuća pića.

Za dodatne upite možete kontaktirati Maria Medenjak (091 501 79 79, specijal 86 712 ) ili Dražena Komes (095 421 21 00).